Kultura współczesnej japonii. Strona: 2

Dodano: 2007-09-06 17:24

Loup_triste napisał(a):
japończycy sa jednak o wiele bardziej zapobiegliwi na punkcie środowiska i robią znacznie więcej dobrego dla jego ochrony, niż przeciętnemu zjadaczowi chleba może sie wydawać.

mhm, a teraz ja polecam artykuł i film http://www.kurczeblade.pl/2005/12/08/rzez-delfinow-w-taiji.html

Dodano: 2007-09-06 18:54

Mammawombwomb (Bicz)
Mammawombwomb
Torun/Houston/Buenos Aires

Paskievicz napisał(a):
[quote:cd51e3b11e="horseman"][quote:cd51e3b11e="Paskievicz"][quote:cd51e3b11e="Pan"]my mordujem karpie

kto morduje ten morduje, też uważam to za popierdolone[/quote:cd51e3b11e]

a mordowanie tych wszystkich, bardziej inteligentnych od karpi, świń? :lol: :lol: :lol:[/quote:cd51e3b11e]
wszelakich zwierząt - jestem wegetarianinem 8)[/quote:cd51e3b11e]

Najfajniejsze chyba ze wszystkich swiat jest chyba arabski dzien barana, Id el-Kebir. Przez miesiac rodzina trzyma w domu baranka, do ktorego tula sie dzieci, a w dzien swieta cala rozinka wychodzi z barankiem na ulice i ma obowiazek sie przygladac temu, jak tatus podrzyna barankowi gardlo. Plyna w ten dzien rynsztokami strumienie krwi.

Faktycznie, glupota Japonska jest moze malo szkodliwa, ale ogolenie rzecz biorac - glupota ludzka jest czasem ciezka do zniesienia. Fakt, o ktorym kazy szanujacy sie mizantrop wie doskonale.

Jestem pasazerem na statku Ziemia.

Dodano: 2007-09-06 19:13

Temat blokuje. Taki charakter dyskusji nie prowadzi do żadnego sensownego końca. Proszę o pewne umiarkowanie w wyścigu zakładania coraz to głupszych tematów.

th

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło